ET-10 Midsland

Locatie: ET-10 Midsland
ds. M. de Graaff
Protestantse Gemeente ET-10

Zomer-vakantie vieringen: ‘ZIN IN VERHALEN’                                                                                                                                                   We laten ons inspireren door verhalen te vertellen. Wàt verbindt ons met God, met elkaar, met alle gasten? We proberen te delen in grote en kleine verhalen en daardoor in inspiratie. Liturgie is het leven vieren. Zo komen de V/verhalen los…

Vandaag lezen we: Marcus 6. Hoera vakantie! Tassen inpakken, alles mee…. op naar Terschelling! Als wij op vakantie gaan, pakken we vrijwillig ons boeltje en we gaan. Zo niet de leerlingen van Jezus. We lezen erover in het evangelie van Marcus (Marcus 6: 6b-13). Ze krijgen geen brood mee, geen reistas, zelfs geen geld. Ja, een stok en een paar sandalen. Dat is het.

We hopen dat wie onze kerkdiensten bezoeken in de vieringen op adem mogen komen. Dat er een helende ruimte gevoeld mag worden waarin de ontmoeting met God en elkaar centraal staat. Dit alles om weer geïnspireerd verder te kunnen gaan op je levensweg.

- De kerkdienst begint om 10.00 uur.

- Voorgangster: ds. Mathilde de Graaff

- Er is aandacht voor de kinderen in de dienst en een eigen nevendienst.

- Voor de allerkleinsten is er ruimte voor kinderoppas gedurende de hele dienst.

- Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en gezelligheid bij een ‘bakje’ koffie/thee/fris.

- Het gebouw is rolstoelvriendelijk en voor iedereen toegankelijk.

Voor moeilijk of slecht horenden: er is ringleiding.

* Iedere zondag is er een ‘Liturgie van de Week’/ ZOMER VIEREN: Woorden voor onderweg, ter overweging die willen helpen om niet alleen in de kerk maar ook thuis en/of op je vakantieplek te verstillen. Soms luchtig, soms wat dieper. Kerk is niet alleen op zondag, niet alleen binnen maar vooral ook buiten.

* Buiten op het veld hangt aan een hele lang lijn in de vrolijke kleuren van de regenboog ons boeiende 'inspiratie-goed' te vliegeren in de zon en in de wind. Om te delen met velen.

Welkom!

* Als u contact op wilt nemen met ds. Mathilde de Graaff om nog even na te praten of gewoon voor een luisterend oor: tel. 0562-443151

* Deze dienst is op ieder tijdstip te beluisteren via: www.kerkomroep.nl . Zoeken op provincie Friesland, Terschelling , Protestantse Gemeente ET-10

vieringen et10