'SPEAK UP', dansvoorstelling

ET-10 Midsland

poster

 

‘Speak up’ een dynamische danschoreografie waarin we jonge dansers ontmoeten met verschillende verhalen. Een groep danst een prachtige dans in eenheid, maar plots veranderd de dynamiek.

Gesproken woord verandert de richting. Oordeel verandert de sfeer.  Wat hebben al die woorden eigenlijk voor goeds voorgebracht? Zij delen hun worstelingen, enthousiasme, hoogte en dieptepunten en hun zoektocht naar steun. Steun van de grond onder hun voeten, steun van elkaar en steun in hun geloof. Wanneer we ondersteuning ontvangen, kunnen we maar één ding doen, vertrouwen. Vertrouwen op de grond, vertrouwen op elkaar en vertrouwen op God. Een choreografie die tot nadenken zet en raakt, waarin schoonheid en rauwheid elkaar afwisselen.

AVIV Dance Company is een uniek dansplatform die vanuit haar christelijke identiteit verbinding legt tussen dansers in Nederland. Zij geeft getalenteerde dansers, afgestudeerde dansers en choreografen een plek om te ontwikkelen en op te treden om zo anderen weer tot inspiratie te zijn.

Daarnaast wil AVIV vanuit het hart creëren en producties realiseren met sociaal maatschappelijk relevante thema’s. Hun doel is een breed publiek van jong en oud te raken, bemoedigen en inspireren.

Dansgezelschap ‘AVIV Alive Dance Company’ bestaat uit dansers die nog in een dansopleiding zitten of inmiddels afgestudeerd zijn. Birgit Juch ‘Artistiek leider van AVIV’ heeft deze choreografie gemaakt.

Dansers: Janai Bart, Kaya van Schravendijk, Sigrid Braam, Joelle Rozema, Elsbeth de Boer. Choreograaf: Birgit Juch

 

Kaarten €7,50 aan de zaal

Donderdagavond 22 juli.

Plaats: ET-10, op 1,5 meter (als het kan: buiten in de tuin)

Aanvang: 20.00 uur.