Fietstocht 'Verborgen Spiritualiteit'

Image
Mids

Fietstocht verborgen spiritualiteit
 Op Terschelling zijn er op allerlei plaatsen, voor wie het weet, herinneringen aan de      gemeenschappelijke zoektocht naar spiritualiteit. Met de fiets bezoeken we enkele van deze plaatsen uit het verleden. We gaan op zoek naar wat er niet meer is en toch aanwezig blijkt te zijn. We staan stil bij symbolen van gemeenschappelijke spiritualiteit, zoals gebouwen die ooit dienst gedaan hebben als kerk.   

Roept het zien van deze (soms onherkenbare) plaatsen van zingeving iets bij je op? Is er misschien bij jou ook sprake van spiritualiteit, die aan het oog onttrokken is? 

De fietstocht vindt plaats op dinsdagmiddag 16 april, donderdagmiddag 23 mei en dinsdagmiddag 18 juni en start om 14.00 uur op West-Terschelling in de Torenstraat tegenover nummer 27 (restaurant Storm). Vandaar fietsen we naar Midsland of ietsje verder. De fietstocht eindigt uiterlijk 17.00 uur.
Begeleiding: Ernst Zoomers.

Aanmelden is noodzakelijk (via e-mail ezoomers@xs4all.nl of een appje naar 0655592373), ook voor inlichtingen en om je ervan te vergewissen of deze activiteit doorgaat.