Kinderkerk van 4 augustus

23 July 2019 - Kinderkerk - Hervormde Gemeente Oost
windmobiel

Hoe ging de Kinderkerk van 21 juli? In de kerk zongen we het liedje: moet je horen! Dit liedje gaat over wat je allemaal hoort wanneer je even stil staat of stil bent. Wat hoor, zie en voel je allemaal als je hier de tijd voor neemt? Het bijbelverhaal vertelde over Jezus die op bezoek ging bij Martha en Maria. We hebben een windmobiel gemaakt van schelpen die we op het strand hadden gevonden. Op de foto zien jullie een windmobiel waar zelfs na de kinderkerk tijd nog aan gewerkt wordt. En is het klaar? Dan hup, in de boom. En wanneer de wind waait, en je luistert goed, dan hoor je heel zachtjes....De volgende kinderkerk is vandaag, 4 augustus. We vertellen over: vergeet je niet te leven?  (Lucas 12 : 13 - 21). Kom je ook? Je bent van harte welkom!