Meditatief schilderen

9 March 2020 - Uitgelicht - Protestantse Gemeente Westerkerk

Eén keer per maand is de kerk omgetoverd tot atelier, er ligt een kleed over de avondmaalstafel, met daarop flacons verf in vele kleuren, de Paaskaars brandt. We lezen een tekst, een gedicht of een lied, soms uit de bijbel, uit een ander boek of de krant. Soms klinkt een lied van een moderne artiest. In stilte vragen we ons af.. wat raakt me, wat stoort of boeit en ja welke vormen en kleuren passen erbij.
Heel persoonlijk geven we vorm aan wat er diep van binnen gebeurt. Als iedereen klaar is, gaan we weer in een kring zitten en delen we onze ervaringen, soms met een enkel woord, soms is het verhaal wat langer.

Schildert u ook eens mee ? Talent is niet nodig, kleuterschoolniveau is prima!

In 2020 schilderen we op: 10 maart, 14 april, 12 mei, 23 juni, 7 juli en 4 en 25 augustus.

Graag vooraf even opgeven: barkbakker@gmail.com of  bel 0628467550