Kerkdiensten in Corona-tijd

21 March 2020 - Uitgelicht -

Beste mensen,

De wereld beleeft een crisis die hard ingrijpt in onze samenlevingen en in onze persoonlijke levens.  Daarom schrijven wij u en jou om ons alle wijsheid, moed en vertrouwen toe te wensen. Het leven is kostbaar en kwetsbaar en dat ervaren we in deze tijden bijzonder krachtig.  We hopen deze zomer weer 'live' samen te kunnen vieren en elkaar weer te zien.

Op Terschelling gaan gelukkig nu weer kerkdeuren open (bij RK en bij Doopsgezinde Kerk en bij de Westerkerk) maar nog niet bij alle kerken. Vanaf zondag 11 juli bij of in ET-10 in de frisse openlucht: tuindiensten (bij slecht weer binnen) en vanaf zondag 18 juli gaan ook de kerkdeuren van Hervormd Oost weer open. Om het voor ieder die dat wil mogelijk te maken een kerkdienst te volgen op Terschelling zenden wij vanuit onderling interkerkelijk overleg een wekelijkse vesper ‘Licht delen’ olv. de eilander pastores op Terschelling TV. Als de mensen niet naar de kerk kunnen of durven komen is dit een manier om bij de mensen te komen.

Er gebeurt van alles. We laten de Geest maar waaien,  tegenwind en Adem van Leven.

De viering voor zondag a.s. is om 10 uur  (en vervolgens op ieder willekeurig tijdstip) aan te klikken en te zien en mee te beleven op Terschelling TV  (www.terschelling.tv)

Hartelijke groet in verbondenheid, en graag tot snel weer ziens, Raad van Kerken Terschelling