Kerken op Terschelling

Kom kerken op Terschelling

Uitgelicht

Via Terschelling TV kunt u elke zondag (en ook op een later tijdstip) een viering vanuit de Mêslanzer kerk in Midsland volgen.

Als u de televisiediensten financieel wilt ondersteunen is uw bijdrage welkom op de bankrekening van de Raad van Kerken NL 67 RABO 0342402641.

donderdag 27 januari

• Sint Janskerk open

Locatie: St Janskerk Hoorn

Vandaag is de Sint Janskerk in Hoorn 's ochtends open. U bent welkom van 11 tot 12 uur. Een kaarsje aansteken, gewoon even in de kerk zitten of een praatje maken met de gastvrouw, voel u vrij.

Locatie: ET-10 Midsland

Leven is op weg zijn, hoor je vaak.  Het is een mooie beeldspraak. Op weg gaan, nadenken wat je nodig hebt voor onderweg, bepalen of je alleen gaat of samen, herbergen uitzoeken waar je even kunt schuilen of uitrusten… Stuk voor stuk zijn het metaforen die je naar het gewone leven kunt vertalen. In de werkelijkheid van alle dag, is het doel van je leven vaak minder helder.

zondag 30 januari

voorganger ds. P. Post

voorganger ds. Hartogsveld, 's Gravendeel

ds. M. de Graaff

Hoera we zijn weer open! Thema: RUIMTE maken. Er is aandacht voor de kinderen tijdens de dienst en een eigen kindernevendienst.  Voor de allerkleinsten is er kinderoppas. Na afloop gezelligheid onder het genot van ‘een bakje’ koffie/thee/fris.

zondag 6 februari

Locatie: ET-10 Midsland

voorganger ds. M. Benard, Wierden. Er is aandacht voor de kinderen in de dienst en een eigen nevendienst. Voor de allerkleinsten is er kinderoppas gedurende de hele dienst. Na afloop gezelligheid onder het genot van 'een bakje'.

dhr. Sven Volkers

zondag 13 februari

Locatie: ET-10 Midsland

Voorganger ds. M. Benard, Wierden. Er is aandacht voor de kinderen tijdens de dienst en een eigen kindernevendienst.  Voor de allerkleinsten is er kinderoppas. Na afloop gezelligheid onder het genot van ‘een bakje’ koffie/thee/fris.

ds. F.H. Breukelman

donderdag 17 februari