ET-10

Predikante

ds. Mathilde de Graaff
E-mail: mdegraaff85@gmail.com

Iedere zondag worden er in ET-10 kerkdiensten gehouden:

• om: 10.00 uur

Ivm. de huidige coronamaatregelen zijn helaas nu ook de deuren van ET-10 gesloten.

De kerkdiensten worden uitgezonden via: www.terscheling.tv

De eerste uitzending telkens om 10.00 uur en daarna op ieder willekeurig tijdstip aan te klikken.

Op afstand maar wel in verbondenheid met elkaar: samen vieren!

donderdag 27 januari

Locatie: ET-10 Midsland

Leven is op weg zijn, hoor je vaak.  Het is een mooie beeldspraak. Op weg gaan, nadenken wat je nodig hebt voor onderweg, bepalen of je alleen gaat of samen, herbergen uitzoeken waar je even kunt schuilen of uitrusten… Stuk voor stuk zijn het metaforen die je naar het gewone leven kunt vertalen. In de werkelijkheid van alle dag, is het doel van je leven vaak minder helder.

zondag 30 januari

ds. M. de Graaff

Hoera we zijn weer open! Thema: RUIMTE maken. Er is aandacht voor de kinderen tijdens de dienst en een eigen kindernevendienst.  Voor de allerkleinsten is er kinderoppas. Na afloop gezelligheid onder het genot van ‘een bakje’ koffie/thee/fris.

zondag 6 februari

Locatie: ET-10 Midsland

voorganger ds. M. Benard, Wierden. Er is aandacht voor de kinderen in de dienst en een eigen nevendienst. Voor de allerkleinsten is er kinderoppas gedurende de hele dienst. Na afloop gezelligheid onder het genot van 'een bakje'.

zondag 13 februari

Locatie: ET-10 Midsland

Voorganger ds. M. Benard, Wierden. Er is aandacht voor de kinderen tijdens de dienst en een eigen kindernevendienst.  Voor de allerkleinsten is er kinderoppas. Na afloop gezelligheid onder het genot van ‘een bakje’ koffie/thee/fris.

donderdag 17 februari

zondag 20 februari